Hvorfor Hawaii som den første destination?

Først og fremmest, hvis du har læst min første blogpost ”Top 10 grunde til at rejse til Hawaii”, så forstår du lidt af grunden til at det blev Hawaii, som første destination på mine grupperejser. For det andet, så har jeg boet på Hawaii i ca. 1,5år. Jeg besluttede mig i slutningen af 2015, for at prøve at flytte hjem til Danmark og nærmere København, efter at have boet forskellige steder i udlandet i omkring 10år.

På Hawaii arbejdede jeg for en rejsende højskole, hvor jeg var ansat som højskoleleder -og underviser. Målgruppen var 18-30årige unge danske og svenske mennesker. Min fornemmeste opgave var at sørge for, at de havde deres livs oplevelse og fik set, oplevet og lært en masse om Hawaii. Samtidig underviste jeg nogen af grupperne i Sport, Krop og Personligt Drive. Dette samt min generelle lyst og nysgerrighed gjorde, at jeg fik set og oplevet en del på Hawaii og også rejste en del mellem de forskellige øer, for at udforske naturen. Derfor kender jeg de fleste af øerne utrolig godt og ved hvad der er værd at besøge, se og opleve på de forskellige øer.

Hawaiiøerne bærer præg af eventyr og udendørsaktiviteter. Det er de 2 ting jeg vægter højest, når jeg skal vælge destinationer til mine kommende grupperejser. Samtidig er det vigtigt for mig, at det ikke er steder alle andre tager hen. Jeg ønsker at det skal være lidt unikt, spændende og anderledes.

Hawaii SKAL bare opleves og jeg glæder mig SÅ meget til at tage dig med på din livs rejse.

Waikiki, Hawaii

 

Nogen spørgsmål, kommentarer eller har du lyst til at vide mere, så kommenter enten herunder eller skriv direkte til mig på info@groupadventure.dk

 

Ha’ en skøn dag

 

Kærlig Hilsen

Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *