Hvem kan rejse med Group Adventure og hvorfor?

Jeg er selv i skrivende stund 32år og har arbejdet indenfor rejsebranchen med mange forskellige målgrupper.

Da jeg flyttede hjem til Danmark i december 2015 og nærmere til København i februar 2016 efter 10 år i udlandet, gik det op for mig hvor mange singler der er i Danmark. Desuden hvor mange der søger nære relationer med andre, specielt blandt kvinder. Der er mange Facebook grupper, der hjælper folk med at komme i kontakt med andre og danne fællesskaber, klubber mm. Jeg fandt blandt andet selv 5 skønne veninder igennem en madklub på Facebook. Desuden ser jeg næsten ugentligt i nogen af disse grupper, at folk søger rejsepartnere og derigennem kom idéen og lysten til at starte Group Adventure.

 

Begrænsede muligheder for den aktive solorejsende 25+

Der findes utallige muligheder og rejseselskaber for unge mellem 18-30år, som gerne vil på eventyr og rejse som del af en gruppe. Det samme gør sig gældende for den lidt ældre del af befolkningen. Jeg har dog ikke fundet så mange muligheder for den aktive solorejsende kvinde/mand 25+, udover yoga og mindfulnessrejser, som ønsker at rejse som en del af en gruppe.

Det ønsker jeg at ændre på. Jeg synes det er vigtigt at der kommer nogen aktive og lidt unikke ture/destinationer til denne aldersgruppe. Dem som ønsker at opleve verden og naturen sammen med andre. For mig er alder i mange henseender bare et tal, hvorfor der heller ikke er nogen max. alder på rejserne.

Det der er aller vigtigst for at kunne være en del af Group Adventure rejserne er, at man synes det er skønt at være aktiv i naturen, gerne vil opleve og skabe et fællesskab med gruppen. Der er ingen krav til at man er i verdens bedste form, kan løbe 10km eller andet. Det er bare at man har et positivt mindset og kan lide at prøve nye ting. Man kan selvfølgelig også altid sige nej til at deltage i en ekskursion/aktivitet på rejserne. Det er helt op til den enkelte, hvor meget og hvor lidt man er med, så længe man i det store og hele bidrager med positiv energi.

Jeg ser frem til at kunne byde dig velkommen på en af mine rejser 🙂

 

Nogen spørgsmål, kommentarer eller har du lyst til at vide mere, så kommenter enten herunder eller skriv direkte til mig på info@groupadventure.dk

 

Ha’ en skøn dag

 

Kærlig Hilsen

Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *