Hvad er drømmen med Group Adventure?

Hawaii

Jeg har mange drømme for hvad Group Adventure kan udvikle sig til. Først og fremmest, så er drømmen at skabe et fællesskab, for solorejsende 25+, der har mod på livet og gerne vil på opdagelse, men savner nogen at gøre det med. Samtidig er det vigtigt for mig, at rejserne har lidt kant i forhold til de ‘almindelige’ rejsemål. Der skal være en form for eventyr af den ene eller anden slags. Så jeg vil gøre et forsøg på at ryste posen lidt, i forhold til destinationer, ekskursioner og aktiviteter.

På sigt vil jeg desuden gerne lave grupperejser, der har specifikke målgrupper/formål som fx. Boss ladies/work aways, wellness/sparejser, mad/madlavningsrejser, sportsrejser mm. På den måde har man virkelig muligheden, for at danne fællesskaber/venskaber. Når man deler den/de samme interesse(r) forstår man hinanden på et helt andet niveau.

Herudover har jeg en drøm om at tage rundt i Danmark og på sigt i store dele af verden og holde foredrag omkring det at rejse og skabe fællesskaber, inspirere folk til at udfordre sig selv og ikke mindst udforske den store og skønne verden vi lever i.

Min største drøm er dog, at få flere til at rejse sammen og samtidig være med til at skabe gode minder og måske endda venskaber for livet 🙂

 

Nogen spørgsmål, kommentarer eller har du lyst til at vide mere, så kommenter enten herunder eller skriv direkte til mig på info@groupadventure.dk

 

Ha’ en skøn dag

 

Kærlig Hilsen

Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *