Tips til hvordan du kommer rundt på Hawaii

Jeep, Hawaii

Flyv over Hawaii

Når du vælger at rejse til Hawaii skal du:

  1. finde ud af hvor længe du vil være der
  2. Hvilke øer du vil besøge
  3. Hvor du gerne vil bo henne på øen/erne
  4. Hvad du gerne vil opleve på øen/erne

 

Når du har fundet ud af disse 4 ting, så kan du begynde at kigge på transporten mellem øerne og ikke mindst på den enkelte ø.

 

Fly mellem øerne

Udover færgen mellem Lanai og Maui, så går der ingen færgerne mellem øerne. Du skal derimod flyve mellem øerne og derfor skal dette planlægges i forhold til afgange og hvad der giver mest mening i forhold til mellemlandinger. Der går regelmæssige og en del fly mellem de enkelte øer hver dag.

Waikiki fra luften

 

Offentligt transport

På alle øerne findes der lokale busser. De er billige og fungerer fint. Dog kører de ikke alle steder hen og specielt i forhold til vandreruterne. Desuden kan man ikke helt stole på dem i forhold til afgang og ankomsttidspunkter. Man skal vare sig med tålmodighed i de fleste tilfælde, da det nemt kan komme til at vare en del længere tid end højst forventet.

 

Turoperatører

Der findes mange forskellige turoperatører, som man kan booke sine ture igennem, hvis man ikke ønsker at tage de lokale busser eller leje egen bil. Man skal være opmærksom på dette er en dyr løsning og at oftest ikke kommer til de mere gemte skatte på øerne.

 

Billeje

For virkelig at kunne nyde den enkelte ø, så vil jeg klart anbefale, at du lejer en bil. På den måde kan du stoppe hvor end du vil, nemt komme rundt til de forskellige vandreruter, strandparker, nationalparker mv. Alt uden at skulle være del af en bestemt rute eller program. Du skal dog være opmærksom på, at når du lejer en bil, så kan man se at bilen er lejet. Det kan gøre den ekstra udsat for indbrud. Når du parkerer bilen, så vær meget opmærksom på at tage alle værdigenstande med. Undgå at have noget liggende fremme i bilen, som kan være interessant for en indbrudstyv.

Parkering kan engang i mellem være svært at finde, specielt ved nogen strandparker og vandreruter. Vær derfor opmærksom på, hvor du ellers må parkere.

Mustang på Hawaii

 

Nogen spørgsmål, kommentarer eller har du lyst til at vide mere, så kommenter enten herunder eller skriv direkte til mig på info@groupadventure.dk

 

Ha’ en skøn dag

 

Kærlig Hilsen

Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *