Om os

A World Of blev startet i 2019 af mig, Anna Kristensen. Jeg har en del år gået med tankerne og lysten til at skabe et rum for fællesskab, rejser, passion og positiv energi.

Jeg flyttede hjem til Danmark i 2016 efter 10år i udlandet, med både studie og arbejde. Jeg kendte ikke så mange i København. Jeg blev derfor på kort tid, en del af en masse netværksgrupper på Facebook og følte meget hurtigt, at jeg ikke var alene om, at gerne ville være en del af forskellige netværk på kryds og tværs.

Dog synes jeg alligevel at der manglede noget. En ting er at skrive med hinanden over internettet og få inspiration, hjælp, støtte og meget mere. Noget helt andet er den nære kontakt og relation man knytter, når man møder hinanden i den virkelige verden.

Derfor blev A World Of skabt.

Hvis du også ønsker at møde andre i den virkelige verden, hvad enten det er på en aktiv grupperejse, et kvindeligt iværksætter event, et foredrag, en kvindelig iværksætterrejse eller noget femte. Så er du kommet til det rigtige sted.

Hos A World Of skaber jeg rammerne for et fællesskab/netværk, der potentielt kan blomstre og blive til livslange venskaber, partnerskaber, sparringspartnere, kollegaer mv. Det er kun dig der sætter grænserne for hvad det kan udvikle sig til.

Jeg ser frem til at møde dig og lære dig at kende 🙂

Kærlig Hilsen

Anna

Anna